Pris Inkl. Allt!

Inklusive allt.

Priserna på Pennkungen.com är de faktiska styck- och totalpriserna. Endast moms, 25%, tillkommer. Alla variabler som vanligtvis läggs till på priset är redan inräknade, t.ex. tryck, tryckschabloner, andra startkostnader och frakt. Styckpriset vid lägre antal blir ofta markant högre, men speglar verkligheten på ett sätt som branschens normala prissättning ofta undviker. Vi skyltar hellre med vår kompetens än med låtsas-lågpriser!

Klicka dig fram till rätt pris!

Prisexemplen i de olika listningarna gäller vid angivet antal (t.ex. 1 000 st). På varje pennas sida kan du välja lägre eller högre antal, fler tryckfärger och fler tryck, och priset uppdateras automatiskt både upptill på sidan och i beställningsformuläret.

Hur många tryckfärger?

En vanlig fråga vi får är “hur många tryckfärger blir min logo?”. Om du har en .jpg eller annan bitmap-bild med ‘vit bakgrund’ så brukar denna räknas bort – den trycks oftast inte om det inte specifikt önskas. Om du har en färg i flera nyanser (t.ex Mörkblå och Ljusblå) så trycks dessa oftast med två separata färger – tryckupplösningen för screen- och tampotryck på pennor är oftast inte tillräckligt hög för att kunna trycka gradienter och toner av färger.

En lösning som många större företag har vad gäller märkning av giveaways och liknande är en alternativ 1-färgs variant av logon, som då tryck i t.ex. 1-färg Svart, Silver, Vitt, eller vad som nu matchar produkten. Om ni vill trycka en penna i 1-färg men har en logga i flerfärg hjälper vi gärna till att komma fram till en passande variant, utan extra kostnad.

Efter att du klickat ‘skicka beställning’

Vi hanterar alla beställningar manuellt, ser över ev. brister eller möjliga misstag, och återkommer omgående om något saknas. Vi tar alltid fram komplett korrektur och orderbekräftelse innan vi sätter igång din order, så du har full möjlighet att ändra eller korrigera något. Vi inväntar alltid ett slutgiltigt godkännande innan pennorna går i tryck.

Mer information..

..hittar du under våra köpvillkor, som alla mer eller mindre är praxis för promotionbranschen.